Deel dit bericht via:

29-07-2021

Een kwis? Een kaas - en wijnavond??

Het was niet eenvoudig om een leuke, corona-veilige activiteit te vinden, waarmee we toch ook nog de kas van Tele-Onthaal Antwerpen wat kunnen spijzen! En toch... we stellen u een wandelzoektocht voor, met als thema:
“De kleine man in de grote stad – Armoede en Liefdadigheid van alle tijden”.

Op deze wandelzoektocht door een deel van de Antwerpse binnenstad proberen we de platgetreden paden te ontwijken, je onbekende en verrassende plekjes te laten ontdekken, en vooral: je een aangename wandeltocht aan te bieden, samen met familie, vrienden, of collega-vrijwilligers. Op een moment naar keuze. Je stapt ongeveer 6,5 km. Dat lijkt niet lang, maar trek toch voldoende tijd uit want we hebben er een lees-kijk-zoek-traject van gemaakt…

We beloven je een leuke namiddag in Antwerpen, veel interessante weetjes, leuke terrasjes,... én je steunt Tele-Onthaal Antwerpen.... en dat allemaal voor 6 euro per boekje.

Geïnteresseerd? Mail naar antwerpen@tele-onthaal.be, stort 6 euro op rekeningnummer BE29 8918 7412 0964 van Tele-Onthaal Antwerpen, en we mailen jou het boekje met uitleg! Papieren versie is te verkrijgen op het secretariaat.

Voor de zoektocht heb je tijd tot 31 oktober, en voor de winnaar voorzien we een frisse prijs!

Veel wandelplezier!

De vrienden van TO
Annemie, Anne-Mie, Kris, Jacques, Véronique, Marthe, Gitta

>