27-02-2018

JAC Limburg lanceert laagdrempelige app voor Limburgse jongeren

JAC Limburg is het jongerenaanbod van CAW Limburg (Centrum Algemeen Welzijn) en is hiermee dé trendsetter binnen het rechtstreeks toegankelijke hulpverleningslandschap.

De applicatie is ontwikkeld voor jongeren tussen 12 en 25 jaar en dient als hulpmiddel voor zowel jongeren als hulpverleners.

De JAC Limburg applicatie biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier jongeren kennis te laten maken met het jongerenaanbod van CAW Limburg.

  • Algemene informatie over JAC Limburg zoals openingsuren, locatie en afbeeldingen van de vestigingen. De zijbalk laat je in een oogwenk zien of een JAC-vestiging geopend of gesloten is.
  • Nuttige links van verschillende organisaties waar je terecht kan voor informatie omtrent verschillende thema's. Je kan er ook Tele-Onthaal in terugvinden.
  • Het gevoelsdagboek bestaat uit oplossingsgerichte methodieken die je helpen in het omgaan met verschillende emoties. Ook biedt het gevoelsdagboek een statistische weergave en historiek waarmee je terug kan blikken naar voorgaande ervaringen.

De app is te vinden in de App Store of Google Play Store.


>