Deel dit bericht via:

Graag willen we je uitnodigen voor de kaas en wijn avond, die georganiseerd wordt door "de vrienden van Tele-Onthaal Antwerpen" met als doel Tele-Onthaal Antwerpen te steunen.

Vrijdag 24 maart 2023
Zaal Moretus, Berkenrodelei 32-36, 2660 Hoboken
Deuren 19u
Aanvang buffet 19u30
Prijs 25 euro

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in via het inschrijvingsformulier of per mail met vermelding van je naam en voornaam naar antwerpen@tele-onthaal.be.
De inschrijving is pas definitief na overschrijving van 25 euro op ons rekeningnr. BE29 8918 7412 0964 met vermelding van K&W 2023 en naam en voornaam.

Deel gerust deze uitnodiging met familie en vrienden.

Van harte dankjewel voor je steun!

"De vrienden van Tele-Onthaal Antwerpen" organiseerden al twee succesvolle wandelzoektochten doorheen Antwerpen ten voordele van Tele-Onthaal Antwerpen vzw.
Heb je deze wandelzoektochten gemist? Dan kan je de boekjes nog digitaal aankopen aan 5 euro.
Laat het ons per mail weten: antwerpen@tele-onthaal.be


De oplossingen van de vorige wandelzoektochten kan je hier raadplegen:
- oplossingen wandelzoektocht 2021
- oplossingen wandelzoektocht 2022

Daarnaast is elke kleine gift welkom.

Je bijdrage is welkom op het rekeningnummer BE83 8918 7410 6315 op naam van Tele-Onthaal Antwerpen.
Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar.

Hartelijk dank daarvoor!


Enkele goede redenen om Tele-Onthaal te steunen:

Je kiest voor een menselijke samenleving: Wie Tele-Onthaal steunt, kiest voor een samenleving waarin mensen vrijwillig tijd en aandacht schenken aan anderen. Een samenleving waarin niets menselijks onbespreekbaar blijft. Een samenleving waar iedereen, ongeacht waar hij mee zit… kan vertrouwen dat hij dag en nacht ergens zonder vooroordeel gehoor kan vinden. Je steunt een organisatie waarbinnen ook vrijwilligers mens mogen zijn: met hun krachten en hun beperktheden, in contact met andere mensen.

Je pakt mee maatschappelijke problemen aan: Door Tele-Onthaal te steunen werk je mee om problemen in de huidige maatschappij aan te pakken, zoals depressie, vereenzaming, zelfmoord, relatiemoeilijkheden, wanhoop, verslaving, stigmatisering van psychiatrische problemen, …

Je steunt een betrouwbare en degelijke organisatie: Tele-Onthaal Antwerpen bestaat sinds 1965, is erkend door de overheid in het Decreet voor het Algemeen Welzijnswerk en maakt deel uit van het Vlaams Actieplan voor Suïcidepreventie. De continuïteit en kwaliteit van de werking wordt gegarandeerd door beroepskrachten.

>