Heb je zin om de mooiste plekjes van Antwerpen te ontdekken? Doe dan mee met de wandelzoektocht van Tele-Onthaal Antwerpen. "De vrienden van Tele-Onthaal Antwerpen" organiseren voor de derde keer een wandelzoektocht en dit ten voordele van Tele-Onthaal Antwerpen vzw.

Deel dit bericht via:

Van 1 juni 2023 tot 30 november 2023 kan er elke dag naar hartelust gewandeld worden langs een mooi uitgestippeld parcours. Onderweg snuif je nog eens leuke weetjes op en kan je vragen oplossen waarmee je een toffe prijs kan winnen. Aarzel dus niet om deel te nemen!

Schrijf je in via dit inschrijvingsformulier of stuur een mail naar antwerpen@tele-onthaal.be en stort het bedrag van 8 euro op bankrekeningnummer BE29 8918 7412 0964, met vermelding van “Wandelzoektocht 2023 en je naam”.
Zodra wij je bijdrage hebben ontvangen, sturen wij je per mail het boekje met de route, vragen en antwoordformulieren.
Heb je liever een gedrukt exemplaar, stort dan 10,80 euro (2,80 euro extra verzendkosten) op bovenvermelde rekening.

Heb je de vorige edities van de wandelzoektochten doorheen Antwerpen ten voordele van Tele-Onthaal Antwerpen vzw gemist?
Geen nood, je kan deze zoektochten nog steeds wandelen.
De eerste editie is enkel nog digitaal verkrijgbaar voor 5 euro.
Van de tweede editie hebben we nog enkele boekjes in voorraad. Prijs voor het gedrukt boekje is 7,80 euro (2,80 euro verzendkosten). Laat het ons maar per mail weten: antwerpen@tele-onthaal.be

De oplossingen van de vorige wandelzoektochten kan je hier raadplegen:
- oplossingen wandelzoektocht 2021
- oplossingen wandelzoektocht 2022

Daarnaast is elke kleine gift welkom.

Je bijdrage is welkom op het rekeningnummer BE83 8918 7410 6315 op naam van Tele-Onthaal Antwerpen.
Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar.

Hartelijk dank daarvoor!


Enkele goede redenen om Tele-Onthaal te steunen:

Je kiest voor een menselijke samenleving: Wie Tele-Onthaal steunt, kiest voor een samenleving waarin mensen vrijwillig tijd en aandacht schenken aan anderen. Een samenleving waarin niets menselijks onbespreekbaar blijft. Een samenleving waar iedereen, ongeacht waar hij mee zit… kan vertrouwen dat hij dag en nacht ergens zonder vooroordeel gehoor kan vinden. Je steunt een organisatie waarbinnen ook vrijwilligers mens mogen zijn: met hun krachten en hun beperktheden, in contact met andere mensen.

Je pakt mee maatschappelijke problemen aan: Door Tele-Onthaal te steunen werk je mee om problemen in de huidige maatschappij aan te pakken, zoals depressie, vereenzaming, zelfmoord, relatiemoeilijkheden, wanhoop, verslaving, stigmatisering van psychiatrische problemen, …

Je steunt een betrouwbare en degelijke organisatie: Tele-Onthaal Antwerpen bestaat sinds 1965, is erkend door de overheid in het Decreet voor het Algemeen Welzijnswerk en maakt deel uit van het Vlaams Actieplan voor Suïcidepreventie. De continuïteit en kwaliteit van de werking wordt gegarandeerd door beroepskrachten.

>