Deel dit bericht via:

Vrijwilligers vormen het kloppend hart van Tele-Onthaal Antwerpen. Zij beantwoorden alle oproepen.
Wil jij daaraan meewerken?

Ben je nu al overtuigd dat Tele-Onthaal echt iets voor jou is en dat je voldoende tijd hebt? Vul dan meteen het aanmeldformulier in.

Of, neem je tijd om het verder uit te zoeken. Je kan de algemene informatie doornemen bij 'Word vrijwilliger'. Je kan ook grasduinen in de getuigenissen van vrijwilligers om te lezen hoe zij hun engagement ervaren. Vrijwilligerswerk bij Tele-Onthaal kan een hele verrijking zijn voor jou als persoon. Tegelijk vraagt het ook een langdurig engagement.

Wie zich aanmeldt, krijgt eerst nog extra informatie opgestuurd met meer details over het engagement en hetgeen je daarvoor terugkrijgt. Daarna kan je een wederzijds kennismakingsgesprek afspreken, met twee ervaren vrijwilligers. Daarin schatten we samen in of dit vrijwilligerswerk voor jou geschikt is. Na dat gesprek kan je deelnemen aan de opleiding.

Meewerken, houdt in dat je je wekelijks minstens drie uur kan vrijmaken om oproepen te beantwoorden in Antwerpen en dat je ook af en toe een nacht kan doen. Daarnaast betekent het dat je een basisopleiding krijgt en ook nadien permanente vorming ontvangt.
Twee keer per jaar start Tele-Onthaal Antwerpen een opleiding voor kandidaat-vrijwilligers.
De eerstvolgende opleiding start op zaterdag 23 maart 2023 (van 9u30 tot 16u).

De opleiding loopt over 4 zaterdagen en 9 avonden. Tijdens het tweede deel van de opleiding draai je al mee in de praktijk, afgewisseld met opleidingsmomenten.

NIEUW! Kies je voor telefoon of chat? Dat kan!
Ook als je enkel wil chatten, kan je inschrijven voor deze opleiding.

Aarzel niet om ons te bellen of te mailen met vragen of om je aan te melden.
Hopelijk mogen we je binnenkort welkom heten!


TEL 03 216 04 47
MAIL antwerpen@tele-onthaal.be


Luister hier naar een radioprogramma waar Tele-Onthaal Antwerpen te gast was:


>