Je wilt medewerker worden in Tele-Onthaal Oost-Vlaanderen! Neem gerust een kijkje op de algemene informatiepagina over het vrijwilligerswerk in Tele-Onthaal.

Je kan er lezen wat we van je verwachten, hoe dat vrijwilligerswerk eruit ziet, of je past in het profiel van zo’n luisterend oor.

Vooraleer je start met de opleiding, neem je de brochure voor kandidaat-medewerkers door.

Je hebt de brochure voor kandidaat-medewerkers doorgenomen en je zit nog met een aantal vragen: stuur een mail met je vragen naar oost-vlaanderen@tele-onthaal.be of bel tijdens de kantooruren naar het secretariaat op 09 220 82 92.

De brochure is doorgenomen, de eerste vragen zijn beantwoord … hoog tijd om een afspraak te maken voor het eerste van twee kennismakingsgesprekken, dat doorgaat in het secretariaat van Tele-Onthaal te Gent. Hiervoor neem je contact met Pia Dewagtere, stafmedewerker. Dit kan via het telefoonnummer van het secretariaat (09 2208292). Je kan ook het invulformulier voor kandidaat-vrijwilligers invullen.

In de twee kennismakingsgesprekken leren wij elkaar wat beter kennen, jij Tele-Onthaal en wij jou. Zo kunnen we samen bekijken of dit vrijwilligerswerk iets voor jou is, en verneem je of je kan starten met de opleiding.

De opleiding van januari is geannuleerd maar een eerstvolgende zal in het najaar doorgaan.Opleiding: data

9.00 - 16.00 uur

Thema: kennismakingsdag

9.00 - 16.00 uur

Thema: communicatie, feiten & betekenissen

9.00 - 13.00 uur

Thema: verlies en eenzaamheid

19.30 - 21.30 uur

Thema: veelbellers en presentiebenadering

9.00 - 13.00 uur

Thema: verwijzen en vraagstelling

9.00 - 13.00 uur

Thema: zelfdoding

9.00 - 13.00 uur

Thema: oefendag hulpverleningsvaardigheden

19.30 - 21.30 uur

Thema: afrondend intervisiemoment (o.a. wacht, beroepsgeheim, enz.)

Wil je je engageren of heb je nog vragen?

Vul dit formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk. Het formulier komt terecht bij de dienst die actief is in de regio waar je woont. De Tele-Onthaal regio die je aanduidde, zal je vervolgens contacteren op basis van de persoonsgegevens die je hier achterlaat.

* verplichte velden

Uw gegevens worden verwerkt conform ons cookie- en privacy beleid

>